Datum: 2. AVG 15 - Področje: ZANIMIVOSTI

Najmlajši morilci na svetu

Ali ste vedeli, da je imel najmlajši morilec na svetu v zgodovini doslej samo 6 let? Ne ni šlo za nesrečo! Preverite še ostale ...


Catherine (13) in Curtis (11) Jones sta živela sama z nasilnim očetom, ki je Catherine pogosto zlorabljal. Ukradla sta pištolo in ga nekega dne ustrelila.

Ko so leta 2014 v ZDA sodili dvema mladoletnima deklicama, je bil šokiran ves svet. Dekleti sta 19-krat zabodli njuno sosošolko, ker sta verjeli, da je izmišljen lik iz TV nanizanke Slenderman. K sreči je zabodena deklica preživela, najbol strašljivo pa je, da se po tem ni nič spremenilo. Kaj se plete v otroških misli, kakšen je njihov odnos do realnosti, na te stvari se spomnimo, ko se v bližini zgodi kaj tragičnega.

Pa da si ne boste mislili, da je problem samo v TV, računalnikih in elektronskih igricah. Otroci morilci so se pojavljali čez celo zgodovino, za zamislit pa je, da jih je v zadnjih 20 letih neobičajno veliko.

In še to ... Verjetno ni treba posebej poudarjati, da so otroci-morilci nepredstavljivo bolj okrutni od njihovih odraslih "vzornikov".

vk


Bratranca Andrew Golden (11) in Mitchell Johnson (13) sta ukradla avto in velike količine orožja. Med strelskim pohodom na šolo sta ubila 3 sošolce in učitelja, veliko jih je bilo ranjenih.


Christian Fernandez (12) je leta 1999 posilil Susano Biannela, leto kasneje pa je v enem od napadov besa do smrti pretepel 2 leti starega brata.


Lionel Tate (12) je bil velik oboževalec profesionalne rokoborbe. Julija 1999 se je tako vživel, da je nekaj novih prijemov preizkusil na 6 letni sestrici in jo brutalno ubil.


Jordan Brown (11) je veljal za vzornega dečka, a neke noči je vzel puško in ustrelil svojo mačeho, ki je bila v osmem mesecu nosečnosti.


Mary Bell (11) je 25. maja 1968 na praznovanju svojega enajstega rojstnega dne zadavila 4 leta starega dečka samo zato, da bi videla, kaj se bo zgodilo. V času sojenja je na ena način ubila še drugega, tokrat 3 leta starega fantka.


Dedric Darnell Owens (6) je stricu ukradel pištolo in z njo ustrelil sošolca. Zaradi mladosti ni bil nikdar obsojen, v zapor pa je za 2 leti šel njegov stric.


Jon Venables (10) in Robert Thompson (10) sta leta 1993 v trgovskem centru ugrabila 2 leti starega fantka, ga zvlekla na železniško postajo, kamenjala in na koncu pustila umreti na tirih. Trupelce je bilo popolnoma izmaličeno.


Indijski deček Amarjeet Sada (8) je leta 2007 ubil tri dojenčke stare manj kot eno leto. Vsakega posebej je nesel v gozd in jih brutalno pretepel do smrti.


Najstarejši zapis o mladoletnem morilcu je iz leta 1929, ko je Carl Newton Mahan (6) je napadel dve 8-letni punčki in jima s kovinsko palico povsem izmaličil obraze. Nekaj dni kasneje je isto naredil tudi svojemu prijatelju.


Catherine (13) in Curtis (11) Jones sta živela sama z nasilnim očetom, ki je Catherine pogosto zlorabljal. Ukradla sta pištolo in ga nekega dne ustrelila.



Kliknite tu in delite prispevek na Facebook:

Preberite še ostale prispevke:


Znani in njihovi mačji ljubljenčki
Zvezdnice, ki so si odstranile prsne vsadke


Copyright (c) Nespreglej.com - avgust 2014         π