Datum: 19. SEP 16 - Področje: ZANIMIVOSTI

Miša Molk jih je razkrila ...

Brezčasna voditeljica nacionalke Miša Molk je v prvi oddaji Zgoraj brez za hip razgalila svoje življenje ...



Miša Molk se je rodila 6. septembra 1954 v Vrhniki in je znana predvsem po serijah izredno priljubljenih razvedrilnih oddaj. Največ prahu so dvignile "njene" Eme (izbor slovenske pesmi za nastop na Evroviziji), 3-krat je dobila Zlati ekran, nagrada, ki jo je nekoč podeljeval tednik 7dni časopisne hiše Večer. V svoji zbirki ima 6 viktorjev ... Če o njeni karieri Slovenci vemo praktično vse, saj jo zaradi njene vseprisotnosti poznajo vse generacije gledalcev, pa je Miša stvari iz zasebnega življenja pogosto skrivala. Prav zato je zanimivo pogledati, kaj razkrivajo črte na njenih dlaneh.

Črte in grički na levi dlani odražajo dedne značilnosti, kažejo želje in strahove. Desna dlan je povezana z značajem, razkriva zdravstveno stanje ...

Kaj torej vidimo?

Na Mišini desni roki (kjer ima tudi prstan) se lepo vidijo tri močne črte, njena življenjska črta (začne se pod jupitrovim gričem med palcem in kazalcem ter se polkrožno vleče vse do zapestja. Ko moč črte že skoraj poide, se njena življenjska moč ponovno rodi (z nekaj turbulentnimi križanji drugih črt oz. poti) in zdi se, da je potem še močnejša, kot kdajkoli prej.

Ker se življenjska črta na koncu razdeli na dva dela, ji je usoda na stara leta namenila dobro zdravje.

Črta razuma, ki se začne na istem mestu kot življenjska črta, je pri Molkovi prav tako izrazita, močna in razmeroma kratka. Močan začetek pomeni, da je v prvem delu življenja močno napredovala, se izpopolnjevala. Drugi del je zelo neizrazit. Poleg tega je ta črta razmeroma ravna, kar kaže na stiskaštvo, skoraj že skopuštvo, hkrati pa pomeni tudi izjemno inteligenco, ki jo okolica pogosto napačno vidi kot egoizem.

Posebej zanimiva je Mišina srčna črta, ki je na začetku praktično nevidna in se z leti poglavja. To lahko pomeni večjo ljubosumnost, globina črte razkriva strast, mestoma prekinjena črta pa pomeni tudi nezvestobo. Pri Miši je zaznati samo eno opaznejšo prekinitev, pa še to bolj na začetku življenjske poti.

Je pa zanimivo še to, kako sta si njena črta razuma in srčna črta razmeroma blizu, kar razkriva njen uporniški duh. Zanimivo, da jo uporništvo čaka v zrelejših letih.

Kaj pa črta uspeha?

Nahaja se v spodnjem delu dlani in je pri Miši precej izrazita, vendar pa se ne vidi dobro, ali se ta črta tudi razširi v tri manjše, ki ponazarjajo pamet, slavo in bogastvo. Zdi se, kot da ji na poti do popolnosti nekaj od tega manjka.

In še sončev grič pod prstancem moramo omeniti. Več kot je črt na tem delu dlani, večjo ustvarjalno moč ima oseba in premore več optimizma.

ns



Kliknite tu in delite prispevek na Facebook:

Preberite še ostale prispevke:


Šokantno presenečenje za šefa Menga in cel svet
Dama, ki se ne boji dotikov intimnih delov


Copyright (c) Nespreglej.com - avgust 2014         π