Datum: 11. JUL 15 - Področje: ZANIMIVOSTI

Slavni, ki so poročeni z neslavnimi

Ni res, da se bogati, lepi in slavni poročajo samo med sabo. Nekateri se poročajo tudi iz ljubezni ...


Jerry Seinfeld je prikupno Jessico spoznal leta 1999 v telovadnici in to samo nekaj dni pred Jessicino poroko z drugim moškim.


Leta 1989 sta Jon Bon Jovi in študentka Dorothea Hurley pobegnila v las Vegas. Iz ljubezenske romance se je rodil eden najdaljših holivudskih zakonov.


Verjetno najbolj znana sodobna zgodba deklice, ki je postala princeska je zgodba princa Williama in kate Middleton. Spoznala sta se na univerzi na Škotskem leta 2005.


Danny Moder je bil pomočnik snemalca pri filmu Mehikanka. Kljub nasprotovanju družine in prijateljev se je leta 2002 poročil z Julio Roberts.


Drew Barrymore je leta 2012 spoznal modno svetovalko Will Kopelman. Poročila sta se leta 2012, ko je bila Kopelmanova že visoko noseča.


Jimmy Fallon in Nancy Juvonen sta se leta 2005 spoznala na snemanju Fever Pitch, 2007 pa sta že bila poročena.


Zvezda talentov v belem Ellen Pompeo je v špeceriji v Los Angelesu spoznala glasbenega producenta na lokalnem radiu Chrisa Iveryja. Zaradi Chrisovih skokov čez plot nista bila dolgo poročena.


Tina Fey in Jeff Richmond sta se spoznala v Muzeju znanosti v Chicagu. Najprej sta bila 7 let sta bila par, poročena pa sta že 11 let.


Elizabeth Banks je spoznala svojega moža Maxa Handelmana na univerzi. 10 let sta bila par, poročena pa sta od leta 2003.


Čeprav je Seth Rogan tudi igralka in scenaristka, pa ni niti približno tako znana, kot Lauren Miller. Poročila sta se leta 2011, pred tem pa sta bila dolgoletna partnerja.


Patrick Dempsey se je leta 2000 zaljubil v svojo frizerko Jillian Fink. Žal sta se zakonca nedavnorazšla.


Sibi Balažič je bila sprva tajnica Christianu Baleu, od leta 2000 pa je njegova žena.


Anne Hathaway je po ločitvi od Raffaella Follieria spoznala skromnega oblikovalca nakita Adama Shulmana in se 2012 tudi poročila z njim.


Matt Damon se je leta 2003 zaljubil v natakarico v enem od lokalov na Miami Beach Luciano Barroso. poročila sta se 2 leti kasneje.


Jerry Seinfeld je prikupno Jessico spoznal leta 1999 v telovadnici in to samo nekaj dni pred Jessicino poroko z drugim moškim.



Kliknite tu in delite prispevek na Facebook:

Preberite še ostale prispevke:


Največji gradbeni kiksi
Ali vidite kroge na tej sliki in zakaj je to pomembno?


Copyright (c) Nespreglej.com - avgust 2014         π