Datum: 21. OKT 22 - Področje: ZANIMIVOSTI

125 let pudingov Dr. Oetker Original

Kateri so vaši najlepši spomini iz otroštva? Morda izleti z družino, igranje s prijatelji, posebna pesem, film ali hrana, ki ste jo takrat oboževali? Morda je to nepozaben vonj, ki se je širil iz kuhinje, ko je mati pripravljala puding?


Podjetje Dr. Oetker je na svojem začetku 6 % zaslužka namenjalo promociji. Reklamirali so se predvsem v kinematografih, njihove reklame (predfilmi) pa so včasih trajale tudi po 20 minut.

Zgodba o uspehu Dr. Oetker Original pudinga se je pričela leta 1894, ko je dr. August Oetker ustvaril prvi puding v prahu, ki se preprosto pripravi, zagotovo uspe in nima grudic. Zlasti gospodinje so imele rade ta priročni puding z vaniljevim ali čokoladnim okusom, ki je bil pakiran v kartonskih škatlicah. Kmalu se je vsako nedeljsko kosilo končalo z Dr. Oetker pudingom. Danes, 125 let kasneje, Dr. Oetker Original puding ohranja status nostalgične sladice.

Užitek za najzahtevnejše sladokusce

Sveže pripravljen, topli Dr. Oetker Original puding z nepozabnim okusom vanilje in čokolade je postal sinonim za kakovost in predstavlja užitek tudi za najzahtevnejše sladokusce. Njegova kremna tekstura, popolna aroma, enostavna in hitra priprava so lastnosti, zaradi katerih so Dr. Oetker Original pudingi najljubša sladica mnogih generacij.

Raziskave kažejo, da kar 60 % Slovencev jé pudinge v prahu in med njimi najpogosteje prisegajo prav na pudinge Dr. Oetkerja.* Po mnenju slovenskih potrošnikov zagotavljajo namreč najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.**

Retro pakiranje z nostalgičnim dizajnom

Dr. Oetker Original pudingi letos praznujejo 125 let in ob tem jubileju so pri Dr. Oetkerju za vse ljubitelja pudinga in "vintage" izdelkov pripravili prav posebno presenečenje. Najbolj priljubljena okusa čokolade in vanilje bosta na voljo v promocijskem "multipack-retro" pakiranju. Privlačni dizajni prikazujejo, kako se je skozi zgodovino spreminjala embalaža pudinga, vse od 20. do 70. let prejšnjega stoletja.
Omejena promocijska "multipack-retro" pakiranja vsebujejo tri vrečke pudinga v enem izmed osmih različnih dizajnov embalaže, ob tem pa prejmete darilo – posebno dizajniran magnetni foto okvir, kamor lahko umestite svoje nepozabne trenutke. Magnetni foto okvirji se nahajajo v štirih različnih dizajnih, ki so jih navdihnili trenutki iz preteklosti.

O podjetju Dr. Oetker
Dr. Oetker je podjetje s 125-letno tradicijo ustvarjanja izdelkov in preizkušenih receptov za pecivo ter vodilno podjetje na trgu jedilnih okraskov za pecivo. Od nastrgane čokolade, čokoladnih in sladkornih okraskov, barv za peko in jedilnih barv, sladkornih pisav in okrasnih konfetov, pa vse do oblivov, glazur, surovega marcipana, mandljevih lističev ter ostalih pripomočkov za peko. Dr. Oetker je specialist za peko in okrasitev, z najbogatejšim asortimanom, katerega kakovost prepoznajo in cenijo potrošniki vseh generacij.
Recepte za vaše najljubše pecivo, okraske ter številne nasvete in trike za popoln uspeh pri peki najdete na spletni strani Dr. Oetker Slovenija https://www.oetker.si in na našem Facebook profilu.

* Raziskava BRANDpuls (2018) https://www.ipsos.com/sl-si/raziskava-brandpuls-60-slovencev-je-pudinge-v-prahu)
** Mednarodna raziskava Best Buy Award 2017/18 (https://www.si21.com/Gospodarstvo/RAZISKAVA_Best_Buy_Award_Millennials__Slovenija_20172018/)

PR




Podjetje Dr. Oetker je na svojem začetku 6 % zaslužka namenjalo promociji. Reklamirali so se predvsem v kinematografih, njihove reklame (predfilmi) pa so včasih trajale tudi po 20 minut.



Kliknite tu in delite prispevek na Facebook:

Preberite še ostale prispevke:


Kitajski modni trend, ki se mu smeji cel svet
Pametne fotografije, ki skrivajo kilograme


Copyright (c) Nespreglej.com - avgust 2014         π