Datum: 1. SEP 14 - Področje: ZANIMIVOSTI

Reklame, ki se jih slavni sramujejo, a jih ne morejo skriti

V trenutku pohlepa, morda finančne stiske, nerazsodnosti so mnogi slavni naredili kaj takega, kar danes obžalujejo. Zelo obžalujejo!


Mnogi se strinjajo, da je poljub prelepe Bar z Jessejem res presežek v negativnem smislu.

Jean Claude Van Damme
Se spomnite reklame za tovornjake Volvo, kjer Van Damme telovadi nekje med obzorjem in Zemljo. Kot je sam večkrat dejal, bi najraje videl, da to reklamo za vedno črtajo iz vseh kanalov.


Bar Refaeli
Vsakič, ko vrhunsko izraelsko manekenko Bar Refaeli kdo vpraša, koliko so ji plačali za poljub z Jesse Haynmanom, lepotica pobesni. Nekoč je v solzah dejala, da je to najbolj ogabna stvar v njenem življenju. So pa manekenkino željo upoštevali tudi pri naročniku GoDaddy, ki od takrat uporabljajo primernejše marketinške prijeme.


Leonardo DiCaprio
Igralcu, ki ima očitno že celo življenje težave z alkoholom, se je nekoč zdelo primerno, da igra v reklami za bourbon Jim Beam. Danes ni denarja, ki bi DiCapria spravil v podobno vlogo.


Jennifer Aniston
Jennifer v oglasu za pivo?! Heineken je bil navdušen, Anistonova pa ponižana. Vedeti moramo, da je reklama nastala v času, ko se je mična igralka ločila od Brada Pitta. Nekateri pravijo, da njuna ljubezen ni nikdar ugasnila.


Salma Hayek
Salmi Hayek se je očitno šele potem, ko je prebrala nekaj komentarjev na forumih, posvetilo, da si ljudje njen nastop v reklami za mleko, razlagajo po svoje. Kot da se neukročena temnolaska do tedaj ni zavedala svojih ženskih oblin. Se pa iz reklame lepo vidi, da tudi, ko je skuštrana, neurejena in utrujena, še vedno zgleda zelo seksi.

vk



Kliknite tu in delite prispevek na Facebook:

Preberite še ostale prispevke:


Kaj dobite v Londonu za 600.000 dolarjev?
Najbolj eksotične destinacije na svetu


Copyright (c) Nespreglej.com - avgust 2014         π