Datum: 21. AVG 14 - Področje: SANJSKE DESTINACIJE

Zakaj hočejo vse punčke v Weeki Wachee?

Mestece Weeki Wachee na Floridi ima samo 12 prebivalcev, a ga vsako leto obišče več kot milijon turistov ...



Weeki Wachee je raj za morske deklice. Weeki Wachee ima edino pravo šolo za morske deklice. Weeki Wachee je vse to, kar vidite v Disneyjevih risankah o deklici Ariel in njenih prijateljih s to razliko, da je vse resnično. In, ne boste verjeli, vse deklice, ki si želijo, ko bodo odrasle, postati morske deklice, lahko v Weeki Wachee to tudi postanejo.

Da plavanje z umetnim repom ni mačji kašelj, lahko vidite na slikah in videu. Tudi predstava, ki jo profesionalke uprizorijo vsak dan, ni nastala čez noč in se za njo skriva več ur trdega dela. O kakšnem princu, ki bi s poljubom ukradel morsko deklico, ni slišati, je pa selekcija huda. Mlada dekleta iz celega sveta se potegujejo za zanje sanjsko službo, dobi pa jo le peščica.

Kakorkoli ... Če niste mlada deklica, si lahko izlet na Florido polepšate z ogledom predstave, če pa ste že celo otroštvo zaljubljeni v male morske deklice, potem pa je to priložnost za vas.

Še to ... Starši, če niste prepričani, da je to služba za vaše otroke: plače morskih deklic se gibljejo okrog 80 tisoč dolarjev na leto + dodatek za vsako predstavo + napitnine za fotografiranje ... Tudi v realnem svetu morskim deklicam ni hudega.



vk











































Kliknite tu in delite prispevek na Facebook:

Preberite še ostale prispevke:


114 kilogramov, ki poplesava ob drogu
Grozljivo: kako enostavno se je zaljubiti v avto?


Copyright (c) Nespreglej.com - avgust 2014         π