Datum: 22. OKT 22 - Področje: TEHNOLOGIJE

Tak bo vaš naslednji avto

Avtomobilska industrija se razvija, a ne tako hitro, kot informacijska, zato je povsem mogoče, da bo vaš naslednji avto prav tak, kot je na slikiZgodilo se bo tako, kot v vseh drugih branžah. Telefonisti so živeli spodobno in bogato življenje, dokler se niso pojavili računalničarji, ki so začeli mešati khm ... nekaj ... s svojimi skype, voip, viber komunikacijami. In tako so računalnikarji prevzeli trg telekomunikacij.

Potem so bili na vrsti bančniki, ki so (ponekod si še) izmišljajo najbolj neumne razloge, kako še več zaslužiti od svojih komitentov (pametne in realne stroške itak že kasirajo desetletja in stoletja). Potem, ko so si računalnikarji izmislili bitcoine, se zdi, da so računalnikarji prevzeli tudi bančni sektor.

Računalničarji delajo najboljšo muziko, ker se pač genij, ki zna peti, rodi vsakih 100 let. Glasbe brez računalniške obdelave ni.

Računalničarji so prevzeli tudi medije saj to, česar po internetu ni, tudi v resnici ne obstaja.

Še bi lahko naštevali in na koncu bi prišli do avtomobilske industrije in vozila, ki ga lahko vidite na fotografijah in videu. Posebnost tega vozila je, da je natisnjem s 3D tiskalnikom. To pomeni, da si bomo lahko v (bližnji?) prihodnosti sami natisnili avto, ali pa vsaj rezervne dele.

Vsekakor zanimivo vozilo.

vkKliknite tu in delite prispevek na Facebook:


Preberite še ostale prispevke:
Internet vse
Najboljše fotografije narejene s telefoni
Kako so si v preteklosti predstavljali avtomobile prihodnosti
Motorji prihodnosti: težko pričakovanje, ali velika žalost?
Kam varno naložiti 3 milijone?
Najbolj razkošne jahte
Grozljivo: kako enostavno se je zaljubiti v avto?
Apple iPhone 6 bo kopija kitajskega


Copyright (c) Nespreglej.com - avgust 2014         π