Datum: 25. OKT 22 - Področje: SANJAM DOM

Najdražja vila na kolesih

Priznajte, če vam ne bi razkrili, da gre za "avtodom", bi brez pomisleka verjeli, da gre za vilo s trdnimi temelji v zemlji ...



A-cero je arhitekturni biro, ki se je specializiral za oblikovanje domov na kolesih. Njihov zadnji presežek se imenuje RV, osnova pa je daleč od tega, da bi bil samo "avto", pač pa gre za tovornjak največje nosilnosti. Kako tudi ne, ko pa zadaj dobesedno tovori celo hišo.

In to ne navadno, pač pa tako v kateri je prostor celo za avto, kar ima vsaj eno dobro lastnost - kjerkoli boste, vam ne bo treba iskati dodatnega parkirišča.

In še cena?

Tisti, ki to potrebuje (ciljna skupina so vrhunski estradniki), ne sprašuje za ceno. Še posebej, ker poleg osnovne različice RV dobite še en "manjši" avtodom za 11 ljudi, ki predstavljajo osebje za vzdrževanje vašega doma. Kaj pa mislite, da lastnik take mrcine sam vozi naokrog, si sam čisti in kuha?!

P.S.
Mimogrede, neobvezno, za okvirno informacijo, koliko vam še manjka v vašem šparavčku ... Za 8 milijonov bi se že dalo dobiti model, ki ga je bojda zavrnila Madonna, ker je bilo preveč pink barve. Hm ... Zakaj pa so 50-letni super star babici sploh naredili pinki apartma?! Že res, da je pevka malo v letih, zmešalo pa se ji še ni ...

vkj

















Kliknite tu in delite prispevek na Facebook:

Preberite še ostale prispevke:


Najdražji hotelski apartmaji
Celin Dion gre na otročje


Copyright (c) Nespreglej.com - avgust 2014         π